Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Mar 22, 2017 |

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Trzeba
jeść, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale zawsze, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjeść
każda pani, aby
świetnie
trawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Zdrowe jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające śmiertelne

tabletki na odchudzanie pochodne amfetaminy

Posted in: dieta

Comments are closed.